Επιστροφή


Pigger Cream

Καινοτόμο υποκατάστατο μητρικού γάλακτος σε υγρή μορφή για υγιή και με αποτελεσματική ανάπτυξη χοιρίδια
 • Κωδικός: Pigger Cream
 • Χαρακτηριστικά:
  Χοίροι YΓΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  Χοίροι YΓΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εύγευστο γάλα UHT (μακράς διαρκείας, αποστειρωμένο), σε υγρή μορφή, μοναδικό στην αγορά, πρωτόγνωρο για τους περισσότερους παραγωγούς.

Αυτή η νέα δυνατότητα διατροφής προσφέρει στους σύγχρονους παραγωγούς πλούσια οφέλη!

To Pigger Cream είναι μια πλήρης έτοιμη υγρή τροφή για χοίρους βασισμένη στην παγκόσμια καινοτομία της Liprovit BV. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της τροφής.

Download Pdf

Το μοναδικό που παρέχεται σε υγρή μορφή

Φανταστείτε ένα γάλα σε υγρή μορφή με την ίδια διάρκεια ζωής 12 μηνών, όπως η σκόνη γάλακτος, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία παραγωγής που εφαρμόζεται στη βιομηχανία παρασκευής παιδικών τροφών. Γνωρίστε το Pigger. Με μηδενικό κόστος για την αποξήρανσή του και με μοναδικό κόστος επιβάρυνσης τα μεταφορικά του, το προϊόν είναι προσιτό και οικονομικό για τους παραγωγούς.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα του Pigger

Το εύγευστο UHT γάλα σε υγρή μορφή έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά όταν πρόκειται για την μεγιστοποίηση των αποδόσεων των χοιριδίων και την διευκόλυνση της διαχείρισής τους (εργατικό κόστος).

Η ποιότητα του προϊόντος είναι κορυφαία, καθώς η καινοτόμος διαδικασία παραγωγής διατηρεί άριστη την ποιότητα της πρωτεΐνης των γαλακτοκομικών συστατικών, εξασφαλίζοντας την άριστη ενσωμάτωση και πεπτικότητα της πρωτεΐνης στο τελικό προϊόν.

Επιπλέον, η προετοιμασία του γεύματος είναι απλή και εύκολη, η οποία εγγυάται την ευκολία της εργασίας και μειώνει τον κίνδυνο σφαλμάτων.
Και το κυριότερο: μηδενίζοντας την ενέργεια για αποξήρανση προστατεύουμε το περιβάλλον.

Στα παρακάτω video μπορείτε να δείτε τον τρόπο χορήγησης της έτοιμης τροφής Pigger Cream στα χοιρίδια με την χρήση των κατάλληλων μέσων τα οποία παρέχει αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό η Liprovit BV.

 • Video

  Σχετικά προϊόντα

  False

    Καλάθι Αγορών

  Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
  Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
  Το καλάθι σας είναι άδειο