Επιστροφή


Prominend Lamb Extra

Το Prominend Lamb Extra περιέχει 50 % αποβουτυρωμένο γάλα και αποκλειστικά πρωτεΐνη γάλακτος (dairy protein), διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης και συνεπώς την υψηλότερη πεπτικότητα. Είναι εξαιρετικά εύγεστο υποκατάστατο γάλακτος για αμνοερίφια.
 • Κωδικός: Prominend Lamb Extra
 • Χαρακτηριστικά:
  Βοοειδή ΓΑΛΑΤΑ
  Βοοειδή ΓΑΛΑΤΑ

Εύγευστο γάλα UHT (μακράς διαρκείας, αποστειρωμένο), σε υγρή μορφή, μοναδικό στην αγορά, πρωτόγνωρο για τους περισσότερους παραγωγούς.
Αυτή η νέα δυνατότητα διατροφής προσφέρει στους σύγχρονους παραγωγούς πλούσια οφέλη!

Download Pdf

Το μοναδικό που παρέχεται σε υγρή μορφή

Φανταστείτε ένα γάλα σε υγρή μορφή με την ίδια διάρκεια ζωής 12 μηνών, όπως η σκόνη γάλακτος, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής που εφαρμόζεται στη βιομηχανία παρασκευής παιδικών τροφών.
Γνωρίστε το Prominend. Με μηδενικό κόστος για την αποξήρανσή του και με μοναδικό nκόστος επιβάρυνσης τα μεταφορικά του, το προϊόν είναι προσιτό και οικονομικό για τους παραγωγούς.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα του Prominend

Το εύγευστο UHT γάλα σε υγρή μορφή έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά όταν πρόκειται για την μεγιστοποίηση των αποδόσεων των νεαρών μοσχαριών και την διευκόλυνση της διαχείρισής τους (εργατικό κόστος).

Η ποιότητα του προϊόντος είναι κορυφαία, καθώς η διαδικασία παραγωγής διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα της πρωτεΪνης των γαλακτοκομικών συστατικών, η οποία εξασφαλίζει την άριστη ενσωμάτωση και πεπτικότητα της πρωτεΪνης στο τελικό προϊόν.

Επιπλέον, η προετοιμασία του γεύματος είναι απλή και εύκολη, διευκολύνοντας την εργασία και μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο σφαλμάτων.


Και το κυριότερο: μηδενίζοντας την ενέργεια για αποξήρανσηπροστατεύουμε το περιβάλλον.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί τον τρόπο χορήγησης της έτοιμης τροφής Prominend στα μοσχάρια με την χρήση των κατάλληλων μέσων τα οποία παρέχει αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό η Liprovit BV.

 • Video

  Σχετικά προϊόντα

  False

    Καλάθι Αγορών

  Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
  Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
  Το καλάθι σας είναι άδειο